Menu

Beleggingspanden financieren lukt beter bij Benkey

Veel vastgoedbeleggers krijgen door alle drempels bij een bank geen financiering voor hun panden, terwijl het in feite om kerngezonde objecten gaat. Bij Benkey zien we kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Check vandaag nog of je pand voor financiering in aanmerking komt.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Onze financieringsopties

Commerciële verhuur

Speciaal voor vastgoedbeleggers die commercieel vastgoed verhuren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

 • Looptijd max. 3 jaar.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

 • Looptijd vanaf 6 maanden.
 • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren.

Maak direct een afspraak

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Want Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor zakelijke vastgoedobjecten.

Of het nu om een enkel beleggingspand of de projectontwikkeling van een aantal woningen gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als vastgoedbeleggers. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Beleggingspanden financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een vastgoedfinanciering aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Beleggingspand financieren

Als je in vastgoed wilt beleggen, dan helpen wij jouw beleggingspand te financieren. Wij staan voor je klaar met een passende financieringsoplossing, ook als de bank jouw beleggingspand moeilijk of niet financiert.

Financiering voor een beleggingspand: waarom?
Als je overweegt om een hypotheek af te sluiten voor een beleggingspand, dan is het goed om te weten wat de voordelen zijn van beleggen in vastgoed. Waarschijnlijk ben je met de meeste voordelen al bekend, maar we zetten graag nog het een en ander voor je op een rijtje:

 • Vastgoed behoudt altijd een vorm van waarde; het is vaste activa. Omdat een beleggingspand minder volatiel is dan aandelen, loop je dus minder risico bij daling van de beurs.
 • Met een beleggingspand als onderdeel van je beleggingsportfolio spreidt je jouw vermogen en dus ook jouw risico.
 • Een beleggingspand zorgt voor optimaal rendement. Je profiteert van de huuropbrengsten op korte termijn en van de eventuele waardestijging van het pand op de lange termijn.
 • Een beleggingspand kan belastingvoordelen bieden, omdat je het in sommige gevallen als aftrekpost kunt gebruiken.

Beleggen in vastgoed heeft dus verschillende voordelen. Als je van deze voordelen wilt profiteren en besluit om te beleggen in vastgoed, dan heb je financiering nodig. De financiering voor jouw beleggingspand krijg je in de vorm van een beleggingshypotheek, ook wel een investeringshypotheek genoemd. In ruil voor rente en wat transactiekosten, ontvangt je een lening waarmee je kan beleggen.

Beleggingspand financieren? Dit zijn de mogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden voor de financiering van een beleggingspand. Allereerst kan je proberen om via de traditionele manier – via de bank – een hypotheek voor jouw beleggingspand af te sluiten. Wel zijn er een aantal zaken waarmee je rekening moet houden als je bij de bank aanklopt voor financiering van jouw beleggingspand:

 • De financiering komt moeilijker (of niet) tot stand. Een reguliere, grote bank is niet in staat om de tienduizenden financieringsaanvragen die per jaar binnenkomen stuk voor stuk met aandacht te beoordelen. Om de risico’s te managen moet men wel op voorhand hele strenge eisen stellen. Daardoor worden heel veel aanvragen logischerwijs afgewezen, terwijl het in feite in veel gevallen om financieel kerngezonde projecten gaat. Bij Benkey verdiepen wij ons wél in elke financieringsaanvraag die bij ons binnenkomt. Op deze manier selecteren wij de financieel gezonde projecten die bij een reguliere bank wellicht niet aan het (te) strenge risicobeleid voldoen.
 • De financiering komt vaak trager tot stand. Het duurt vaak geruime tijd voordat banken een beslissing nemen ten aanzien van de financiering van jouw beleggingspand. Houd hier dus rekening mee.
 • Extra boetevrij aflossen is niet altijd een mogelijkheid bij de bank.

Jouw beleggingspand financieren via de bank, is wellicht dus geen ideale optie. Gelukkig zijn er ook alternatieve financierders, waarbij de financiering van jouw beleggingspand makkelijker en sneller tot stand komt. Benkey is zo’n alternatieve financierder. Voor de financiering van jouw beleggingspand verbinden wij je aan een van onze investeerders.

Financiering van jouw beleggingspand zonder bank biedt voordelen. Zo weet je al binnen 24 uur wat er mogelijk is en duurt het financieringstraject maximaal een paar weken. Daarnaast vinden wij de waarde van het beleggingspand belangrijker dan jouw jaarrekeningen. Het pand is namelijk het onderpand van de lening en daarin zit de zekerheid voor de investeerder. Ook fijn: Je kan bij ons te allen tijde extra boetevrij aflossen.

Een beleggingspand financieren via Benkey
Zoek je een financiering voor een beleggingspand? Dan heb je ongetwijfeld een aantal vragen. Om al jouw vragen te beantwoorden, komen we graag met je in contact. Uit ervaring weten wij namelijk dat iedere situatie anders is en daar passen wij ons advies graag op aan. Ben je benieuwd naar algemene informatie over een vastgoedfinanciering? Bekijk dan de informatie hieronder en onze FAQ-pagina.

Wat is de maximale financiering voor een beleggingspand?
De leensom is afhankelijk van jouw situatie. Wij vragen afhankelijk van de casus en u als kredietnemer mogelijk een eigen inbreng. Financieringen via Benkey lopen uiteen van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.

Wat zijn de kosten van een beleggingspand hypotheek?
De kosten bestaan uit een eenmalige afsluitprovisie van 2% bij aanvang en een eenmalige exitfee van 0,5% over de initiële hoofdsom. Op jaarbasis betaalt u 0,25% administratiekosten. Alleen bij succesvolle financiering brengen wij kosten in rekening. Dat betekent: no cure no pay.

Kan ik ook andere objecten via Benkey laten financieren?
Zeker. Je kan bij ons terecht om een beleggingspand financieren, maar ook voor de financiering van een bedrijfspand, bouwgrond, hotel & horeca object, kantoorpand, kantoortransformatie naar woningen, winkelpand en woning voor de verhuur (zonder eigen gebruik als einddoel) kun je bij ons terecht. Ook helpen wij projectontwikkelaars met een financiering.

Meer informatie over beleggingspand financiering
Wil je een financiering voor jouw beleggingspand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan graag voor je klaar, ook als de bank jouw beleggingspand moeilijk of niet financiert. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de website, mail of telefoon. Je hoort binnen 24 uur of wij jouw beleggingspand kunnen financieren.