Menu

Bouwgrond financieren lukt beter bij Benkey

Vaak krijgt bouwgrond door alle drempels bij een bank geen vastgoedfinanciering, terwijl het in feite om kerngezonde objecten gaat. Bij Benkey zien we kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Check vandaag nog of je bouwgrond voor vastgoedfinanciering in aanmerking komt.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Onze financieringsopties

Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

  • Looptijd max. 3 jaar.
  • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
  • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Projectontwikkeling

Als je uitgebalanceerde financiering zoekt voor projectontwikkeling.

  • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
  • Voor transformaties en nieuwbouw.
  • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

  • Looptijd vanaf 6 maanden.
  • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
  • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren: door in elk object zelf een stukje mee te financieren, herstellen we de balans tussen ons eigen belang en dat van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Omdat we zelf mee financieren zien we sneller kansen liggen.

Zelf mee financieren leidt tot een ondernemende mentaliteit: we zien veel sneller mogelijkheden die een reguliere bank door alle interne drempels niet ziet.

Omdat we zelf mee financieren maken we verstandige keuzes.

Het gaat ook om ons eigen geld, dus hele risicovolle objecten doen we liever niet. Dat is beter voor ons, maar uiteindelijk ook voor jezelf ;-).

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor zakelijke vastgoedprojecten.

Of het nu om een eigen bouwgrond of de projectontwikkeling van een aantal woningen gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als projectontwikkelaars. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een bouwgrond financiering aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Bouwgrond financieren

Een bouwkavel financieren kan voor een hoop gedoe zorgen bij de bank. Banken zijn immers niet altijd bereid om bouwgrond te financieren. Daarom kan Benkey helpen. Wij financieren bouwgrond en ontwikkeling – van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.

Waarom grond financieren met Benkey?
Zoek je naar een partner om bouwgrond te financieren? Dan weet je dat een kavel financieren via de gewone methodes een langdurig proces kan zijn met veel papierwerk. Een reguliere, grote bank is niet in staat om de tienduizenden financieringsaanvragen die per jaar binnenkomen stuk voor stuk met aandacht te beoordelen. Om de risico’s te managen moet men wel op voorhand hele strenge eisen stellen. Daardoor worden heel veel aanvragen logischerwijs afgewezen, terwijl het in feite in veel gevallen om financieel kerngezonde projecten gaat. Bij Benkey verdiepen wij ons wél in elke financieringsaanvraag die bij ons binnenkomt. Op deze manier selecteren wij de financieel gezonde projecten die bij een reguliere bank wellicht niet aan het (te) strenge risicobeleid voldoen.

De voordelen van bouwgrond financieren met Benkey
Onze alternatieve financieringsvorm heeft meerdere voordelen. Ten eerste werken wij sneller dan de banken. Wil je een bouwkavel financieren? Als je een aanvraag doet, weet je al binnen 24 uur of wij je kunnen helpen. Indien dat zo is, zetten we jouw vraag om grond te financieren door aan onze investeerders. Zo vinden wij een investeerder die jouw kavel wilt financieren. Wij regelen bovendien alles voor je. In enkele weken kan het hele proces afgerond zijn. Bij Benkey kan je ook altijd extra boetevrij aflossen.

Een kavel financieren: onze financieringsopties
Als je bij ons een aanvraag doet, weet je al binnen een werkdag of we jouw bouwkavel kunnen financieren. Over het algemeen is de financiering van jouw grond binnen een paar weken rond. Wij financieren zowel grond als zakelijk vastgoed.

Wat houdt zakelijk bouwgrond financieren in?
Als je als vastgoedprofessional een kavel wilt kopen om er bijvoorbeeld een huis of appartementen op te bouwen, dan heb je financiering nodig. Maar voor dit type financiering staan banken niet altijd te springen.

Daarom leggen we jouw plannen voor bij ons netwerk van investeerders. Benkey helpt niet alleen bij bouwgrond financieren, wij staan ook voor je klaar als je projectontwikkeling wilt doen. Voor het financieren van een bedrijfspand, winkelpand of kantoorpand kan je bij ons terecht.

Is er eigen inbreng nodig om grond te financieren met Benkey?
Afhankelijk van de casus en de kredietnemer wordt er een eigen inbreng verwacht, maar dit is niet altijd het geval.

Welke rente betaal ik op de financiering van mijn bouwkavel?
De rente die je betaalt, is afhankelijk van het risico van jouw situatie. Wij beoordelen objectief het risico bij jouw financiering en bepalen zo hoeveel rente je betaalt voor de financiering van jouw bouwkavel.