Commercieel vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Veel vastgoedprojecten krijgen door alle drempels bij een bank geen vastgoedfinanciering, terwijl het in feite om kerngezonde commerciële projecten gaat. Bij Benkey zien we kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Check vandaag nog of je project voor vastgoedfinanciering in aanmerking komt.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Onze financieringsopties

Bedrijfsvastgoed

Voor ondernemers die hun eigen zakelijke vastgoed willen financieren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Kort- of langlopend krediet mogelijk.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Commerciële verhuur

Speciaal voor vastgoedbeleggers die commercieel vastgoed verhuren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

 • Looptijd max. 3 jaar.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

 • Looptijd vanaf 6 maanden.
 • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren: door in elk object zelf een stukje mee te financieren, herstellen we de balans tussen ons eigen belang en dat van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Omdat we zelf mee financieren zien we sneller kansen liggen.

Zelf mee financieren leidt tot een ondernemende mentaliteit: we zien veel sneller mogelijkheden die een reguliere bank door alle interne drempels niet ziet.

Omdat we zelf mee financieren maken we verstandige keuzes.

Het gaat ook om ons eigen geld, dus hele risicovolle objecten doen we liever niet. Dat is beter voor ons, maar uiteindelijk ook voor jezelf ;-).

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor commercieel vastgoed.

Of het nu om een commercieel vastgoed of projectontwikkeling gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als vastgoedbeleggers. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een vastgoedfinanciering aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Commercieel vastgoed financieren

Zoek je een lening om commercieel vastgoed te financieren? Wij helpen je graag met een passende financieringsoplossing, afgestemd op jouw situatie en het commercieel vastgoed. Wij staan ook voor je klaar als de bank jouw vastgoed moeilijk of niet financiert.

Redenen om te investeren in commercieel vastgoed
Als je wil investeren, is commercieel vastgoed een goede optie. Vastgoed behoudt altijd een vorm van waarde en is bovendien minder volatiel dan aandelen. Door jouw vermogen te spreiden en in harde activa als vastgoed te beleggen, loop je dus een stuk minder risico bij een eventuele daling van de beurs.

Investeren in commercieel vastgoed heeft nog andere voordelen. Zo behaal je rendement uit de eventuele meerwaarde van het pand én de huuropbrengsten. Met deze maandelijkse inkomsten kan je direct jouw financiering aflossen of nieuwe investeringen doen. Daarnaast kan beleggen in vastgoed belastingvoordelen bieden, omdat je het in sommige gevallen als aftrekpost kan gebruiken.

Beleggen in commercieel vastgoed biedt dus diverse voordelen. Wil je van deze voordelen profiteren en besluit je om te investeren in commercieel vastgoed? Dan heb je vaak een financiering nodig. In ruil voor rente en wat andere kosten, ontvangt je van de financierder een lening op maat. Met een financiering voor commercieel vastgoed kan je vervolgens beleggen.

Commercieel vastgoed financieren via Benkey
Voor financiering van commercieel vastgoed kan je bij de bank aankloppen, maar ook zonder de bank kan er een financiering tot stand komen. Bij Benkey verbinden we je als kredietnemer aan één van onze investeerders. We financieren ook vastgoedprojecten die bij een bank geen financiering kunnen krijgen. Dat zit zo: een reguliere, grote bank is niet in staat om de tienduizenden financieringsaanvragen die per jaar binnenkomen stuk voor stuk met aandacht te beoordelen. Om de risico’s te managen moet men wel op voorhand hele strenge eisen stellen. Daardoor worden heel veel aanvragen logischerwijs afgewezen, terwijl het in feite in veel gevallen om financieel kerngezonde projecten gaat. Bij Benkey verdiepen wij ons wél in elke financieringsaanvraag die bij ons binnenkomt. Op deze manier selecteren wij de financieel gezonde projecten die bij een reguliere bank wellicht niet aan het (te) strenge risicobeleid voldoen.

zonder een bank bij Benkey vastgoed financieren biedt een aantal voordelen:

 • De financiering van het commercieel vastgoed komt sneller tot stand: binnen 24 uur weet je wat er mogelijk is en het financieringstraject duurt maximaal een paar weken.
 • De waarde van het commercieel vastgoed is bij Benkey belangrijker dan jouw jaarrekeningen. Het pand is namelijk het onderpand van de lening en daarin zit de zekerheid voor de investeerder.
 • In tegenstelling tot wat bij banken vaak het geval is, kun je bij Benkey altijd extra boetevrij aflossen.

kortom: als je op zoek bent naar een bankvrije financiering van commercieel vastgoed, dan ben je bij Benkey aan het juiste adres. Omdat wij zijn opgericht vanuit ondernemerschap, spreken we dezelfde taal en weten we als geen ander wat belangrijk is voor vastgoedbeleggers en investeerders. Voor en door vastgoedprofessionals.

De voorwaarden van commerciële vastgoedfinanciering via Benkey
Als je gaat beleggen in commercieel vastgoed, dan kan je een aantal vragen hebben. Omdat iedere situatie anders is, komen we graag met je in contact. In een persoonlijk gesprek kunnen we jouw situatie bespreken en de voorwaarden van een hypotheek voor jouw commercieel vastgoed toelichten. Om je alvast een idee te geven van onze voorwaarden voor een vastgoedfinanciering, geven we graag antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Wat is de maximale financiering van commercieel vastgoed?
Dit is afhankelijk van jouw situatie. Het is in ieder geval goed om te weten dat we mogelijk een eigen inbreng kunnen vragen. Verder lopen financieringen voor commercieel vastgoed via Benkey uiteen van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.

Wat zijn de kosten voor een financiering van commercieel vastgoed?
Wij hanteren altijd een no cure no pay beleid. Dit betekent dat er alleen bij een daadwerkelijke financiering kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten bestaan uit een eenmalige afsluitprovisie van 2% bij aanvang en een eenmalige exitfee van 0,5% over de initiële hoofdsom. Tevens betaal je op jaarbasis 0,25% administratiekosten.

Hoelang duurt een financieringstraject voor commercieel vastgoed?
Als je contact met ons opneemt, weet je binnen 24 uur welke leensom haalbaar is voor jouw vastgoed hypotheek. Komt dit overeen met je verwachting? Dan delen we jouw aanvraag in ons netwerk van investeerders en duurt het maximaal een paar weken tot jouw lening wordt uitgekeerd.

Meer informatie over commercieel vastgoed financieren
Wil je een hypotheek voor commercieel vastgoed afsluiten? Dan staan wij graag voor je klaar en dus ook als de bank jouw commercieel vastgoed moeilijk of niet financiert. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij laten je binnen 24 uur weten of wij jouw commercieel vastgoed kunnen financieren.