Benkey heeft haar crowdfunding activiteiten gestopt

Graag informeren wij u over het besluit dat Benkey in november 2023 heeft genomen. Benkey stopt met haar crowdfunding activiteiten en is volop in transitie. Alle relaties (leningnemers en kredietgevers) zijn hierover per e-mail geïnformeerd.

Leningnemer
Heeft u op dit moment nog een lening lopen die is afgesloten onder de crowdfundingsactiviteiten (voor november 2023) dan zal Benkey u financiering, zoals overeengekomen in de overeenkomst/voorwaarden, onderhouden. Bij vragen staat ons kredietteam u graag te woord. De contactpersonen (die bij u bekend zijn) staan u hier graag te woord.

Kredietgever
Neemt u als investeerder deel in een financiering die is afgesloten voor november 2023 (onder de crowdfundingactiviteiten) dan zal Benkey u blijven servicen als onderdeel van het dienstenpakket. Bij vragen staat ons Investor Relations team u graag te woord. De contactpersonen (die bij u bekend zijn) staan u hier graag te woord.

Nieuwe producten/diensten van Benkey
Met het afscheid nemen van onze crowdfunding activiteiten is Benkey sinds november 2023 volop in transitie. Zo worden er meerdere fondsen ontwikkeld en naar verwachting in Q2-2024 gelanceerd. Graag houden wij u op de hoogte van deze ontwikkelingen via onze website. Klikt u hiervoor naar de homepage voor meer informatie. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.