Menu

Financiering van projectontwikkeling lukt beter bij Benkey

Veel vastgoedprojecten krijgen door alle drempels bij een bank geen financiering, terwijl het in feite om kerngezonde projecten gaat. Bij Benkey zien we kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Check vandaag nog of je project voor vastgoedfinanciering in aanmerking komt.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Recente investeringskansen

Beverwijk - Noord Holland

Nieuwbouw en transformatie naar appartementen voor de verkoop.

Leensom

Marktwaarde

Loan-to-value

De hoogte van de financiering afgezet tegen de waarde van het object.

Betaalde rente

Looptijd

2.900.000

4.100.000

70%

7,5%

18 maanden

Musselkanaal - Groningen

De ontwikkeling van nieuwbouw appartementen en een winkelruimte.

Leensom

Marktwaarde

Loan-to-value

De hoogte van de financiering afgezet tegen de waarde van het object.

Betaalde rente

Looptijd

€405.000

€865.000

47%

8,5%

3 jaar

Oisterwijk - Noord Brabant

De ontwikkeling van een Villa voor de verkoop.

Leensom

Marktwaarde

Loan-to-value

De hoogte van de financiering afgezet tegen de waarde van het object.

Betaalde rente

Looptijd

€1.350.000

€3.700.000

36%

8%

6 maanden

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren: door in elk object zelf een stukje mee te financieren, herstellen we de balans tussen ons eigen belang en dat van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Omdat we zelf mee financieren zien we sneller kansen liggen.

Zelf mee financieren leidt tot een ondernemende mentaliteit: we zien veel sneller mogelijkheden die een reguliere bank door alle interne drempels niet ziet.

Omdat we zelf mee financieren maken we verstandige keuzes.

Het gaat ook om ons eigen geld, dus hele risicovolle projecten doen we liever niet. Dat is beter voor ons, maar uiteindelijk ook voor jezelf ;-).

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor zakelijke vastgoedprojecten.

Of het nu om een nieuw vastgoedproject of een bestaand bedrijfspand gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als projectontwikkelaars. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

Onze financieringsopties

Projectontwikkeling

Als je uitgebalanceerde financiering zoekt voor projectontwikkeling.

  • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
  • Voor transformaties en nieuwbouw.
  • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

  • Looptijd max. 3 jaar.
  • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
  • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

  • Looptijd vanaf 6 maanden.
  • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
  • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een projectfinanciering aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Financiering projectontwikkeling

Ben je op zoek naar een financiering van projectontwikkeling? Ook als de bank jouw bouwproject niet financiert, staan wij graag klaar met een passende financieringsoplossing.

Wat houdt een financiering voor projectontwikkeling in?
Als je wilt beleggen in vastgoed, kan projectontwikkeling een slimme keuze zijn. Projectontwikkeling is lucratief, maar ook zeker niet eenvoudig. Er komt een hoop kijken als je bijvoorbeeld nieuwe woningen wilt laten ontwikkelen of als je een bestaand vastgoedobject wilt verbouwen of herfinancieren. Het is daarom belangrijk dat je ervaring hebt en een bewezen trackrecord.

Een financiering voor projectontwikkeling via de bank
Sinds de kredietcrisis van 2008, zijn banken terughoudender geworden met het verstrekken van een vastgoedfinanciering. Een reguliere, grote bank is niet in staat om de tienduizenden financieringsaanvragen die per jaar binnenkomen stuk voor stuk met aandacht te beoordelen. Om de risico’s te managen moet men wel op voorhand hele strenge eisen stellen. Daardoor worden heel veel aanvragen logischerwijs afgewezen, terwijl het in feite in veel gevallen om financieel kerngezonde projecten gaat. Bij Benkey verdiepen wij ons wél in elke financieringsaanvraag die bij ons binnenkomt. Op deze manier selecteren wij de financieel gezonde projecten die bij een reguliere bank wellicht niet aan het (te) strenge risicobeleid voldoen.

Projectontwikkeling financiering via Benkey
Wij staan graag voor je klaar met een financiering voor jouw projectontwikkeling. Door je als kredietnemer te verbinden aan onze – private en institutionele – investeerders, kun je jouw plannen realiseren zonder tussenkomst van de bank. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur hoor je van ons of we een financiering voor jouw project kunnen realiseren en wat de maximale leensom is.

Hoe kan ik een financiering voor projectontwikkeling aanvragen?
Als je een financiering voor jouw vastgoedproject wilt aanvragen, kan je contact met ons opnemen via de website, mail of telefoon. Aan de hand van jouw aanvraag starten wij een onderzoek, waarbij we het risico van de investering bepalen. Binnen 24 uur leggen we de uitkomst van dit onderzoek aan je voor en hoort je of (en hoeveel) je bij ons kan lenen.

Als je akkoord gaat met ons voorstel, delen we jouw aanvraag met ons netwerk van investeerders. Zij kunnen jouw aanvraag claimen en krijgen vervolgens gedetailleerde informatie toegestuurd over het project. Gaan ze akkoord en tekenen ze het contract? Dan kan dit naar de notaris en is de financiering rond. Het gehele proces, vanaf het eerste contactmoment tot aan de notaris, neemt maximaal een paar weken in beslag.

Meer weten over een financiering voor projectontwikkeling
Wil je meer informatie over een financiering voor projectontwikkeling? Neem contact met ons op, we staan graag voor je klaar. Binnen 24 uur hoor je van ons of we een financiering voor jouw project kunnen verstrekken.