Menu

Investeringshypotheek afsluiten lukt beter bij Benkey.

Veel vastgoedobjecten krijgen door alle drempels bij een bank geen investeringshypotheek, terwijl het in feite om kerngezonde objecten gaat. Bij Benkey zien we kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Check vandaag nog of je object voor vastgoedfinanciering in aanmerking komt.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Onze financieringsopties

Commerciële verhuur

Speciaal voor vastgoedbeleggers die commercieel vastgoed verhuren.

  • Voor vrijwel alle type objecten.
  • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
  • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

  • Looptijd max. 3 jaar.
  • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
  • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

  • Looptijd vanaf 6 maanden.
  • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
  • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren: door in elk object zelf een stukje mee te financieren, herstellen we de balans tussen ons eigen belang en dat van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Omdat we zelf mee investeren maken we verstandige keuzes.

Het gaat namelijk ook gewoon om ons eigen geld, dus hele risicovolle projecten doen we liever niet.

Omdat we zelf mee financieren maken we verstandige keuzes.

Het gaat ook om ons eigen geld, dus hele risicovolle objecten doen we liever niet. Dat is beter voor ons, maar uiteindelijk ook voor jezelf ;-).

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor zakelijke vastgoedobjecten.

Of het nu om een nieuw vastgoedproject of een bestaand bedrijfspand gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als vastgoedbeleggers. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een investeringshypotheek aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Investeringshypotheek

Wil je investeren in vastgoed? Met een investeringshypotheek kun je een beleggingspand kopen en eventueel verhuren. Wij staan graag klaar met een passende investeringshypotheek, afgestemd op jouw situatie en het vastgoed.

Wat is een investeringshypotheek?
Als je wilt beleggen, dan kan je ervoor kiezen om te beleggen in vastgoed. Je kan dan een beleggingspand kopen en eventueel doorverkopen of verhuren. Zo kan je een rendement op jouw vermogen realiseren. Om een beleggingspand te kunnen kopen, kan je een investeringshypotheek af te sluiten. Met een investeringshypotheek krijg je van een financierder een lening, in ruil voor rente en wat extra kosten.

De voordelen van investeren in vastgoed
Een investeringshypotheek maakt het mogelijk om te investeren in een beleggingspand. Beleggen in vastgoed biedt een hoop voordelen. De spaarrentes staan al een tijd bijzonder laag, waardoor rendement maken op jouw spaargeld amper meer mogelijk is. Investeren in een beleggingspand kan ervoor zorgen dat je toch rendement maakt op jouw vermogen. Je profiteert namelijk van een eventuele meerwaarde van jouw pand op de lange termijn én van de huuropbrengsten op de korte termijn. Door te investeren in vastgoed, kan je jouw risico’s spreiden. Bovendien behoudt vastgoed een vorm van waarde en is het minder volatiel dan aandelen. Bij een daling van de beurs loop je dus minder risico. Wist je dat het kopen van een beleggingspand door middel van een investeringshypotheek, ook belastingvoordeel kan bieden? Als je jouw pand in box 3 aankoopt, dan worden de inkomsten uit de huur en eventuele waardestijging niet (volledig) belast.

Een investeringshypotheek via Benkey
Als je een investeringshypotheek wit afsluiten, heb je verschillende mogelijkheden. Je kan naar de bank stappen, maar dit leidt niet altijd tot de gewenste lening. Een reguliere, grote bank is niet in staat om de tienduizenden financieringsaanvragen die per jaar binnenkomen stuk voor stuk met aandacht te beoordelen. Om de risico’s te managen moet men wel op voorhand hele strenge eisen stellen. Daardoor worden heel veel aanvragen logischerwijs afgewezen, terwijl het in feite in veel gevallen om financieel kerngezonde projecten gaat. Bij Benkey verdiepen wij ons wél in elke financieringsaanvraag die bij ons binnenkomt. Op deze manier selecteren wij de financieel gezonde projecten die bij een reguliere bank wellicht niet aan het (te) strenge risicobeleid voldoen.

Bij Benkey kan je een investeringshypotheek afsluiten zonder bank. Wij verbinden je als kredietnemer aan een van onze investeerders. Deze vorm van financiering biedt diverse voordelen. Zo verstrekken wij sneller en gemakkelijker een investeringshypotheek. Bij ons hoor je binnen 24 uur al of wij een hypotheek aan je kunnen verstrekken en wat de leensom hiervan is. Een ander voordeel van een investeringshypotheek via Benkey: Je kan te allen tijde extra boetevrij aflossen.

Hoe werkt het aanvragen van een investeringshypotheek?
Als je een investeringshypotheek wilt aanvragen, dan kan je contact met ons opnemen via de website, mail of telefoon. Je laat ons in de aanvraag weten hoeveel je wilt lenen, waarna wij een onderzoek starten. Met onze waarderingsmethode bepalen we het risico van jouw investering en stellen we vast hoeveel rente je dient te betalen. Onder de toetsingscriteria vallen o.a. de loan-to-value, de locatie van het beleggingspand, het huidige gebruik van het pand, de bezettingsgraad, jouw trackrecord, jouw financiële gezondheid en aanvullende zekerheden.

Als we de investeringshypotheek goedkeuren, delen we jouw aanvraag met ons netwerk van investeerders. Zij kunnen jouw aanvraag claimen en ontvangen daarna gedetailleerde informatie over de financiering. Tekenen ze het acceptatieformulier? Dan kan het naar de notaris en is de financiering rond.

Meer weten over een investeringshypotheek
Wil je een investeringshypotheek aanvragen of ben je benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Uiteraard kan je ook altijd onze FAQ-pagina bekijken. Daar vindt je onder andere informatie over de rente, kosten en eigen inbreng bij een investeringshypotheek.