Investor Relation Manager

Ben jij opzoek naar een ‘fintech’ avontuur waarbij je je mouwen opstroopt, impact kan maken en onderdeel uitmaakt van de scale-up fase van de bedrijven? Lees dan verder en werk samen met ons team aan het succes van de portefeuilles.

Over Ons

Benkey is een innovatief platform voor alternatieve vastgoedfinanciering, opgericht vanuit een specifieke marktbehoefte. Vanuit onze Finance Boutique in Laren werken we nauw samen met ons zusterbedrijf Breadstone, specialisten in het verwerven en beheren van commercieel vastgoed. Samen bieden we een unieke combinatie van diensten die ons onderscheidt in de markt.

Sinds onze start in 2019 hebben wij een indrukwekkend netwerk van investeerders en vastgoedprofessionals opgebouwd. Ons team heeft meer dan €1.8 miljard aan financieringsaanvragen verwerkt en voor meer dan €80 miljoen gefinancierd. We staan aan de vooravond van een strategische verandering, gericht op het werken met een selecte groep van top vastgoedprofessionals en het opzetten van meerdere vastgoedfondsen.

De Rol

Wij zijn op zoek naar een Investor Relations Manager die het initiatief neemt in het aantrekken en onboarden van nieuwe investeerders, evenals het onderhouden van relaties met bestaande investeerders. In deze cruciale rol ben je het primaire aanspreekpunt voor alle investeerders. Jouw vaardigheden omvatten niet alleen sterkte in sociale interactie, maar ook het vermogen om diepgaand in te gaan op inhoudelijke zaken met betrekking tot investeringskansen. Je speelt een sleutelrol in de verdere groei van onze vastgoedportefeuille, waarbij je een brug slaat tussen investeerders en de kansen binnen ons bedrijf.

Je combineert je expertise in vastgoedfinanciering en vermogensbeheer met uitstekende communicatievaardigheden om relaties op te bouwen en te onderhouden. Jouw aanpak is gericht op het genereren van nieuwe business, terwijl je tegelijkertijd bestaande relaties versterkt en uitbreidt.

Verantwoordelijkheden;

Wat vragen wij?

Wat Bieden Wij?

Bij Benkey stap je in een competitief salarispakket en krijg je de kans om een significante bijdrage te leveren aan een dynamische, innovatieve en snelgroeiende organisatie. Hier heeft elke medewerker de mogelijkheid om echt impact te maken en te groeien met het bedrijf.

Je kunt rekenen op:

Jouw volgende carrièrestap wacht bij Benkey!

Ben jij de gedreven sales professional die we zoeken? Klaar om je stempel te drukken in de wereld van vastgoedfinanciering? Dan is Benkey op zoek naar jou!

Bij Benkey stap je in een rol die je uitdaagt en inspireert. Onze dynamische setting stimuleert jouw groei en biedt volop kansen voor ontwikkeling. Hier is jouw inzet meer dan gewaardeerd; het is de kern van ons succes.”

Investor Relation Manager

Zoals je hebt kunnen lezen staat hospitality hoog in het vaandel bij Benkey. We organiseren regelmatig events met onze relaties. Hieronder een sfeerimpressie van één van de summer-events met investeerders. Zie jij jezelf als staan op één van onze events samen met onze relaties en het team?

Investor Relation Manager

Heb je vragen?

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je eerst overleggen over de functie of jouw geschiktheid voordat je solliciteert? Neem dan gerust contact op met Niels Rientjes van Benkey. Niels is te bereiken op 035 – 205 72 53 of per e-mail op n.rientjes@benkey.nl. Niels staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen in het sollicitatieproces.

Update Benkey heeft besloten niet als crowdfundingplatform door te gaan en heeft dit afgestemd met de AFM. Meer informatie over de nieuwe producten volgen snel.