Een overbruggingskrediet lukt beter bij Benkey

Veel zakelijke vastgoedobjecten krijgen door alle drempels bij een bank geen overbruggingskrediet, terwijl het in feite om kerngezonde projecten gaat. Bij Benkey zien we kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Check vandaag nog of je object voor een overbruggingskrediet in aanmerking komt.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Onze financieringsopties

Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

  • Looptijd max. 3 jaar.
  • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
  • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Projectontwikkeling

Als je uitgebalanceerde financiering zoekt voor projectontwikkeling.

  • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
  • Voor transformaties en nieuwbouw.
  • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

  • Looptijd vanaf 6 maanden.
  • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
  • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren: door in elk object zelf een stukje mee te financieren, herstellen we de balans tussen ons eigen belang en dat van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Omdat we zelf mee financieren zien we sneller kansen liggen.

Zelf mee financieren leidt tot een ondernemende mentaliteit: we zien veel sneller mogelijkheden die een reguliere bank door alle interne drempels niet ziet.

Omdat we zelf mee financieren maken we verstandige keuzes.

Het gaat ook om ons eigen geld, dus hele risicovolle projecten doen we liever niet. Dat is beter voor ons, maar uiteindelijk ook voor jezelf ;-).

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor zakelijke vastgoedprojecten.

Of het nu om een nieuw vastgoedproject of een overbruggingskrediet gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als projectontwikkelaars. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een overbruggingskrediet aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Overbruggingskrediet

Heb je een interessante investeringsmogelijkheid voor vastgoed, maar heb je meer tijd nodig om de reguliere financiering te regelen? Dan biedt een overbruggingskrediet voor vastgoed uitkomst. Wij staan graag klaar met een passend overbruggingsfinanciering, afgestemd op jouw situatie en het vastgoed.

Wat is een overbruggingshypotheek?
Een overbruggingsfinanciering kan uitkomst bieden voor vastgoedbeleggers die willen investeren in de groei van hun portefeuille, maar ook als bouwfinanciering voor projectontwikkelaars. Met een overbruggingshypotheek krijgt je als vastgoedprofessional, vastgoedbelegger of ondernemer de mogelijkheid om te investeren, voordat de reguliere financiering tot stand is gekomen.

In veel gevallen wordt er een overbruggingskrediet bij ons aangevraagd omdat de reguliere financierder nog geen krediet kan verstrekken. Stel: er komt een mooie investeringsmogelijkheid waarbij je een pand moet aankopen. Je klopt aan bij jouw huidige financierder en zij hebben interesse om de aankoop van het pand te financieren, maar verstrekking van het krediet duurt wel een tijd. Je bent bang dat de financiering niet voor de afnamedeadline rond is en de investeringsmogelijkheid aan je voorbij gaat … Een overbruggingskrediet via Benkey biedt in dit geval uitkomst. Met deze financiering kan je het pand aankopen voordat de deadline verstrijkt. Is de financiering met de huidige financierder een tijd later rond? Dan kan je het overbruggingskrediet kosteloos aflossen.

Overbruggingsfinanciering via Benkey
Als je een overbruggingskrediet nodig hebt, dan staan wij graag voor je klaar. Ook als de bank je geen krediet verstrekt. Wij verbinden je met – institutionele of private – investeerders. Met een overbruggingskrediet kan je investeren in de groei van jouw vastgoedportefeuille, de aankoop van nieuw vastgoed of projectontwikkeling. Ben je benieuwd naar de voorwaarden van een overbruggingsfinanciering via Benkey? Neem dan gerust contact met ons op. Wij lichten graag toe wat er mogelijk is in jouw situatie.

Wat zijn de kosten van een overbruggingshypotheek?
Het is goed om te weten dat wij een no cure no pay-beleid hebben. Als er geen succesvolle financiering tot stand komt, brengen wij geen kosten in rekening. Verstrekken onze investeerders je een lening, dan betaal je een eenmalige afsluitprovisie van 2% bij aanvang en een eenmalige exitfee van 0,5% over de initiële hoofdsom. Ook betaalt je 0,25% administratiekosten op jaarbasis. Voor projectontwikkeling geldt maatwerk.

Voor welke typen objecten verstrekken jullie een overbruggingskrediet?
Wij overstrekken overbruggingskredieten voor bedrijfspanden, beleggingspanden, bouwgrond, hotel & horeca-objecten, kantoorpanden, kantoortransformaties naar woningen, winkelpanden en woningen voor de verhuur (zonder eigen gebruik als einddoel).

Meer informatie over overbruggingsfinanciering
Ben je op zoek naar overbruggingskrediet? We staan graag voor je klaar. Als je een aanvraag bij ons indient, hoor je binnen 24 uur of we een overbruggingshypotheek of -krediet aan je kunnen verstrekken. Het gehele financieringsproces duurt maximaal een paar weken.