Menu

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey.

Veel zakelijke vastgoedobjecten krijgen door alle drempels bij een bank geen vastgoedfinanciering, terwijl het in feite om kerngezonde projecten gaat. Bij Benkey zien we kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Check vandaag nog of jouw object voor vastgoedfinanciering in aanmerking komt.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Onze financieringsopties

Bedrijfsvastgoed

Voor ondernemers die hun eigen zakelijke vastgoed willen financieren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Kort- of langlopend krediet mogelijk.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Commerciële verhuur

Speciaal voor vastgoedbeleggers die commercieel vastgoed verhuren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

 • Looptijd max. 3 jaar.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Projectontwikkeling

Als je uitgebalanceerde financiering zoekt voor projectontwikkeling.

 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor transformaties en nieuwbouw.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

 • Looptijd vanaf 6 maanden.
 • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren: door in elk object zelf een stukje mee te financieren, herstellen we de balans tussen ons eigen belang en dat van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Omdat we zelf mee financieren zien we sneller kansen liggen.

Zelf mee financieren leidt tot een ondernemende mentaliteit: we zien veel sneller mogelijkheden die een reguliere bank door alle interne drempels niet ziet.

Omdat we zelf mee financieren maken we verstandige keuzes.

Het gaat ook om ons eigen geld, dus hele risicovolle objecten doen we liever niet. Dat is beter voor ons, maar uiteindelijk ook voor jezelf ;-).

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor zakelijke vastgoedprojecten.

Of het nu om een nieuw vastgoedproject of een bestaand bedrijfspand gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als vastgoedbeleggers. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een vastgoedfinanciering aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Vastgoedfinanciering

Ben je op zoek naar vastgoedfinanciering? Wij helpen vastgoedbeleggers, vastgoedprofessionals en ondernemers aan een passende vastgoedfinanciering. Ook als de bank jouw vastgoed moeilijk of niet financiert, staan wij graag voor jou klaar.

Waarom een vastgoedfinanciering?
Er zijn verschillende redenen om een vastgoedfinanciering af te sluiten. Zo kan je als belegger besluiten om te beleggen in vastgoed, omdat je rendement wilt maken op jouw vermogen. Als ondernemer kan je op zoek zijn naar een vastgoedfinanciering, bijvoorbeeld voor de aankoop van een beleggingspand. En als projectontwikkelaar kan je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een financieringsmogelijkheid om jouw project te realiseren.

Wat jouw beweegredenen ook zijn, als je in vastgoed wilt investeren, heb je een financiering nodig. Met een vastgoedfinanciering – ook wel een vastgoed hypotheek of zakelijke hypotheek genoemd – krijg je een lening voor jouw vastgoed in ruil voor rente en wat extra kosten. Deze lening krijg je via de bank of een alternatieve financierder, zoals Benkey.

Vastgoed financieren via Benkey
Bij Benkey kan je jouw vastgoed laten financieren zonder bank. Wij verbinden onze kredietnemers aan investeerders. Deze alternatieve vorm van vastgoedfinanciering biedt een hoop voordelen ten opzichte van de traditionele vastgoedfinanciering door de bank.

 • Jouw vastgoedfinanciering komt sneller tot stand: binnen 24 uur weet je welke leensom haalbaar is voor jouw vastgoed. Het volledige financieringstraject duurt maximaal een paar weken.
 • Wij zijn minder terughoudend dan de bank als het aankomt op het financieren van vastgoed. Banken zien vastgoed hypotheken vaak als een hoger risico. Wij zien het als een win-win situatie voor onze kredietnemers en investeerder.
 • De waarde van het vastgoed is voor ons belangrijker dan jouw jaarrekeningen. We zien het vastgoed namelijk als onderpand van de lening en daarin zit de zekerheid voor de investeerder.
 • Je kan te allen tijde extra boetevrij aflossen.

Zoek je vastgoedfinanciering zonder bank? Dan zit je goed bij Benkey. Wij creëren graag een passende financieringsoplossing, die aansluit bij je situatie en het vastgoed.

De voorwaarden van vastgoedfinanciering via Benkey
Je hebt waarschijnlijk een aantal vragen over onze vastgoedfinanciering. Wat kan ik maximaal lenen? Wat zijn de kosten van een financiering? Hoeveel rente betaal ik? Voor antwoorden op deze vragen verwijzen we je graag door naar onze FAQ-pagina. Wel benadrukken we dat iedere situatie uniek is en de voorwaarden daarom verschillen. Wij komen daarom graag met je in contact, zodat we de voorwaarden voor jouw vastgoedfinanciering kunnen bespreken.

Hoe komt vastgoedfinanciering tot stand?
Jouw vastgoedfinanciering verloopt volgens een aantal stappen:

Stap 1: Vraag een vastgoedfinanciering bij ons aan door contact op te nemen via de website, mail of telefoon. Laat ons weten hoeveel je wilt lenen en wij starten direct een analyse naar de mogelijkheden. We toetsen jouw aanvraag, bepalen het risico en stellen vervolgens vast welke rentevergoeding je voor de vastgoedfinanciering dient te betalen.

Stap 2: Besluit je om jouw vastgoed via Benkey te financieren? Dan delen wij jouw aanvraag met onze investeerders. Zij kunnen jouw aanvraag vervolgens claimen en ontvangen gedetailleerde informatie over de financiering.

Stap 3: Als de investeerder jouw aanvraag accepteert en het acceptatieformulier ondertekent , kan het contract naar de notaris. De financiering is hierna rond.

Het proces van vastgoedfinanciering neemt maximaal een paar weken in beslag.

Meer informatie over een vastgoedfinanciering?
Ben je op zoek naar vastgoedfinanciering? Wij staan graag voor je klaar met een passende lening voor jouw vastgoed. Ook als de bank jouw vastgoed moeilijk of niet financiert. Wij komen graag met je in contact.