Een vastgoedhypotheek lukt beter bij Benkey.

Veel zakelijke vastgoedobjecten krijgen door alle drempels bij een bank geen financiering, terwijl het in feite om kerngezonde aanvragen gaat. Bij Benkey zien we kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Check vandaag nog of je object voor een vastgoedhypotheek in aanmerking komt.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Onze financieringsopties

Bedrijfsvastgoed

Voor ondernemers die hun eigen zakelijke vastgoed willen financieren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Kort- of langlopend krediet mogelijk.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Commerciële verhuur

Speciaal voor vastgoedbeleggers die commercieel vastgoed verhuren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

 • Looptijd max. 3 jaar.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

 • Looptijd vanaf 6 maanden.
 • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren: door in elk object zelf een stukje mee te financieren, herstellen we de balans tussen ons eigen belang en dat van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Omdat we zelf mee financieren zien we sneller kansen liggen.

Zelf mee financieren leidt tot een ondernemende mentaliteit: we zien veel sneller mogelijkheden die een reguliere bank door alle interne drempels niet ziet.

Omdat we zelf mee financieren maken we verstandige keuzes.

Het gaat ook om ons eigen geld, dus hele risicovolle objecten doen we liever niet. Dat is beter voor ons, maar uiteindelijk ook voor jezelf ;-).

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor zakelijke vastgoedobjecten.

Of het nu om een nieuw vastgoedproject of een bestaand bedrijfspand gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als vastgoedbeleggers. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een vastgoedhypotheek aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Vastgoedhypotheek

Ben je op zoek naar een vastgoedhypotheek? Wij helpen vastgoedprofessionals, vastgoedbeleggers en ondernemers graag aan een passende zakelijke vastgoedhypotheek. Ook als de bank het vastgoed moeilijk of niet financiert.

Waarom een vastgoed hypotheek?
Er zijn veel redenen om een vastgoedhypotheek af te sluiten. Misschien wil je een beleggingspand kopen, je bedrijfspand financieren of een tweede vestiging openen. Wat de reden ook is, als je vastgoed wilt kopen dan heb je een vastgoedhypotheek nodig. Met een vastgoedhypotheek – ook wel een bedrijfshypotheek of zakelijke hypotheek genoemd – sluit je een lening af, waarover je rente en wat extra kosten betaalt. Deze lening wordt verstrekt door de bank of een alternatieve financierder, zoals Benkey.

Mogelijkheden voor een vastgoedhypotheek
Er zijn verschillende mogelijkheden als je een vastgoed hypotheek wilt afsluiten. Hoewel naar de bank gaan een logische stap lijkt, leidt dit tegenwoordig vaak niet tot de gewenste financiering. Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedprofessionals moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere investeerders om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Een vastgoed hypotheek via Benkey
Als wij een vastgoed hypotheek aan jou verstrekken, verbinden we jou met een investeerder. Deze manier van financieren, zonder bank, biedt verschillende voordelen. Zo gaat het afsluiten van een vastgoed hypotheek via Benkey een stuk sneller en gemakkelijker dan via de bank.

Bij ons duurt een financieringstraject in de meeste gevallen maximaal een paar weken. Bovendien kan je je bij ons een stuk minder zorgen maken over jouw jaarrekeningen. Wij zien jouw vastgoed als onderpand voor de hypotheek en dat biedt zekerheid voor onze investeerders.

Je kan bij ons terecht voor een vastgoed hypotheek voor bedrijfspanden, beleggingspanden, bouwgrond, hotels & horeca-objecten, kantoorpanden, kantoortransformaties naar woningen, winkelpanden en woningen. Ook voor projectontwikkeling kan je via ons een onroerend goed hypotheek afsluiten.

Kan ik mijn vastgoed hypotheek boetevrij extra aflossen?
Ja, dat is geen enkel probleem. Je kan wanneer je wilt en zo vaak je wilt aflossen. Veel kredietnemers ervaren dit als een groot voordeel ten opzichte van een vastgoed hypotheek van de bank.

Hoe werkt het aanvragen van een vastgoed hypotheek?
Voor het aanvragen van een vastgoed hypotheek kan je contact met ons opnemen. Nadat je ons hebt laat weten hoeveel je wilt lenen, starten wij een onderzoek. Met verschillende toetsingscriteria bepalen we het risico van de investering in jouw vastgoed. Aan de hand daarvan stellen we vast welke rentevergoeding je aan de investeerder dient te betalen.

Ga je akkoord met ons voorstel?
Dan delen we jouw aanvraag in ons netwerk van investeerders. Zij kunnen jouw aanvraag claimen en vervolgens een contract tekenen waarin gedetailleerde informatie staat over de financiering. Zodra er getekend is, kan het contract naar de notaris en is de financiering rond. Dit proces neemt maximaal een paar weken in beslag.

Wil je meer weten over een vastgoed hypotheek via Benkey?
Bekijk dan onze FAQ-pagina of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Juist als de bank jouw vastgoed moeilijk of niet financiert, kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden voor een passende vastgoed hypotheek. Als je een aanvraag bij ons indient, weet je al binnen 24 uur of wij een vastgoed hypotheek aan jou kunnen verstrekken.

Update Benkey heeft besloten niet als crowdfundingplatform door te gaan en heeft dit afgestemd met de AFM. Meer informatie over de nieuwe producten volgen snel.