Menu

Vastgoedportefeuille herfinancieren lukt beter bij Benkey.

Veel zakelijke vastgoedportefeuilles krijgen door alle drempels bij een bank onvoldoende financiering, terwijl het in feite om kerngezonde portefeuilles gaat. Bij Benkey zien we kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Check vandaag nog of je portefeuille voor financiering in aanmerking komt.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Onze financieringsopties

Commerciële verhuur

Speciaal voor vastgoedbeleggers die commercieel vastgoed verhuren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

 • Looptijd max. 3 jaar.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Projectontwikkeling

Als je uitgebalanceerde financiering zoekt voor projectontwikkeling.

 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor transformaties en nieuwbouw.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

 • Looptijd vanaf 6 maanden.
 • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren: door in elk object zelf een stukje mee te financieren, herstellen we de balans tussen ons eigen belang en dat van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Omdat we zelf mee financieren zien we sneller kansen liggen.

Zelf mee financieren leidt tot een ondernemende mentaliteit: we zien veel sneller mogelijkheden die een reguliere bank door alle interne drempels niet ziet.

Omdat we zelf mee financieren maken we verstandige keuzes.

Het gaat ook om ons eigen geld, dus hele risicovolle objecten doen we liever niet. Dat is beter voor ons, maar uiteindelijk ook voor jezelf ;-).

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor zakelijke vastgoedobjecten.

Of het nu om herfinanciering van een vastgoedportefeuille gaat, of een bestaand bedrijfspand gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als vastgoedbeleggers. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een vastgoedfinanciering aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Vastgoedportefeuille herfinancieren

Denk je na over het herfinancieren van een vastgoedportefeuille? Wij staan graag voor je klaar met een passend voorstel, afgestemd op jouw portefeuille.

Wat houdt een herfinanciering van jouw vastgoedportefeuille in?
Herfinanciering van jouw vastgoedportefeuille houdt in dat je portefeuille door specialisten wordt geïnventariseerd. Er wordt gekeken naar de waarde van jouw vastgoed, de eventuele inkomsten die deze panden leveren (bijvoorbeeld de huurstroom) en de huidige financieringen. In overleg met jou wordt besloten of herfinanciering of eventuele uitbreiding van jouw portefeuille verstandig is.

Er zijn verschillende redenen om jouw vastgoedportefeuille te herfinancieren. Wellicht staan bepaalde zaken er door de lange looptijd van jouw vastgoedfinancieringen inmiddels anders voor. Dan kan een nieuw rentevoorstel of zelfs een nieuwe financierder interessant zijn. Ook kan het herfinancieren van jouw beleggingspanden interessant zijn. Als beleggingspanden overwaarde hebben, kan je doormiddel van herfinanciering kapitaal vrijmaken voor een volgende investering.

Herfinanciering van jouw vastgoedportefeuille via Benkey
Als je investeert in commercieel vastgoed, is het verstandig om eens in de zoveel tijd jouw vastgoedportefeuille opnieuw te (laten) bekijken en deze eventueel te laten herfinancieren. Wij staan graag voor je klaar om te onderzoeken of herfinanciering van jouw vastgoed een goed idee is. Komen we tot de conclusie dat je meer rendement kunt maken op jouw vermogen dan je met jouw huidige financieringen doet? Dan kan je ervoor kiezen om jouw vastgoedportefeuille via Benkey te herfinancieren.

Wij bieden financieringsoplossingen op maat, afgestemd op jouw vastgoed en jouw situatie. Door je als kredietnemer te verbinden aan onze – institutionele en private – investeerders, creëren we een win-winsituatie. Je krijgt middels een lening van onze investeerders kans om jouw commercieel vastgoed, zoals beleggingspanden, te herfinancieren. Onze investeerders maken rendement op hun vermogen, door de rente die jij in ruil voor de lening betaalt. Zo is commercieel vastgoed financieren voor beide partijen lucratief.

De voorwaarden van financiering van jouw vastgoedportefeuille
Als je besluit jouw vastgoedportefeuille te laten herfinancieren door Benkey, dan zijn daar voorwaarden aan verbonden. Uiteraard stemmen we deze voorwaarden af op jouw situatie en het vastgoed. Je kan hieronder een aantal veelgestelde vragen over onze voorwaarden voor vastgoedfinanciering vinden.

Hoeveel eigen geld moet ik inbrengen voor een financiering?
Afhankelijk van de casus en de kredietnemer verwachten wij een eigen inbreng voor een financiering.

Wat zijn de kosten voor herfinanciering van mijn vastgoedportefeuille?
Wij brengen alleen kosten in rekening als je besluit om jouw vastgoed door ons te laten herfinancieren. De kosten die wij in rekening brengen zijn gebaseerd op maatwerk en is afhankelijk van de gewenste constructie.

Welke objecten kan ik laten herfinancieren?
Wij kunnen jouw vastgoedportefeuille in z’n geheel herfinancieren. Daaronder vallen bedrijfspanden, beleggingspanden, bouwgrond, hotel & horeca-objecten, kantoorpanden, kantoortransformaties naar woningen, winkelpanden en woningen voor de verhuur (zonder eigen gebruik als einddoel).

Meer informatie over herfinanciering van jouw vastgoedportefeuille
Wil je meer weten over de herfinanciering van jouw vastgoed? Bekijk de FAQ-pagina of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Dien je een financieringsaanvraag bij ons in? Dan hoor je binnen 24 uur wat de mogelijkheden zijn.