Menu

Een winkelpand financieren lukt beter bij Benkey.

Veel winkelpanden krijgen door alle drempels bij een bank geen vastgoedfinanciering, terwijl het in feite om kerngezonde objecten gaat. Bij Benkey zien we kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Check vandaag nog of je winkelpand voor vastgoedfinanciering in aanmerking komt.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Onze financieringsopties

Bedrijfsvastgoed

Voor ondernemers die hun eigen zakelijke vastgoed willen financieren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Kort- of langlopend krediet mogelijk.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Commerciële verhuur

Speciaal voor vastgoedbeleggers die commercieel vastgoed verhuren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

 • Looptijd max. 3 jaar.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

 • Looptijd vanaf 6 maanden.
 • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren: door in elk object zelf een stukje mee te financieren, herstellen we de balans tussen ons eigen belang en dat van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Omdat we zelf mee financieren zien we sneller kansen liggen.

Zelf mee financieren leidt tot een ondernemende mentaliteit: we zien veel sneller mogelijkheden die een reguliere bank door alle interne drempels niet ziet.

Omdat we zelf mee financieren maken we verstandige keuzes.

Het gaat ook om ons eigen geld, dus hele risicovolle objecten doen we liever niet. Dat is beter voor ons, maar uiteindelijk ook voor jezelf ;-).

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als ondernemer snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor zakelijke vastgoedobjecten.

Of het nu om een nieuwe vastgoedproject of een eigen winkelpand gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als vastgoedbeleggers. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een financiering voor je winkelpand aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Winkelpand financieren

Ben je als ondernemer of vastgoedbelegger op zoek naar financiering voor een winkelpand? Dan zit je goed bij Benkey. Ook als de bank jouw winkelpand moeilijk of niet financiert, staan wij graag voor je klaar.

Wat is een winkelpand financiering precies?
Besluit je als ondernemer om een winkelpand te kopen, of wil je als vastgoedbelegger investeren in een winkelpand? Dan heb je een passende financiering nodig. In veel gevallen biedt een financiering meer mogelijkheden dan investeren met jouw eigen vermogen. Daarnaast hoef je met een financiering niet jouw hele vermogen te investeren en loop je dus minder risico. In de meeste gevallen wordt een financiering voor een winkelpand beschikbaar gesteld via een hypotheek. Bij de financiering van een winkelpand wordt een leensom aan jou beschikbaar gesteld, in ruil voor rente en wat additionele kosten.

Opties om een winkelpand te financieren
Je kan je tot de bank richten voor een financiering van jouw winkelpand, maar daar is de kans van slagen kleiner. Een reguliere, grote bank is niet in staat om de tienduizenden financieringsaanvragen die per jaar binnenkomen stuk voor stuk met aandacht te beoordelen. Om de risico’s te managen moet men wel op voorhand hele strenge eisen stellen. Daardoor worden heel veel aanvragen logischerwijs afgewezen, terwijl het in feite in veel gevallen om financieel kerngezonde projecten gaat. Bij Benkey verdiepen wij ons wél in elke financieringsaanvraag die bij ons binnenkomt. Op deze manier selecteren wij de financieel gezonde projecten die bij een reguliere bank wellicht niet aan het (te) strenge risicobeleid voldoen.

De voorwaarden van een winkelpand financiering via Benkey
Wij staan graag klaar om jouw winkelpand te financieren. Onder welke voorwaarden we dit doen, is afhankelijk van jouw situatie en het vastgoed. Om je alvast een idee te geven van onze voorwaarden, vind je hieronder het antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Wat is de maximale hypotheek voor een winkelpand?
De leensom is afhankelijk van jouw situatie. Afhankelijk van de casus en de kredietnemer verwachten wij een eigen inbreng voor de financiering. De leningen lopen bij ons verder uiteen van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.

Hoeveel rente betaal ik voor een winkelpand financiering?
Dit is, net als de maximale leensom, afhankelijk van jouw situatie. Als je een aanvraag bij ons indient, beoordelen wij aan de hand van een waarderingsmethode welk risico jouw financiering met zich meebrengt voor onze investeerders. Hoe lager het risico, hoe minder rente je betaalt.

Hoeveel kost een winkelpand financiering?
Je betaalt bij ons alleen als er een succesvolle financiering van jouw winkelpand tot stand komt. Mocht dit zo zijn, dan betaal je een eenmalige afsluitprovisie van 2% bij aanvang en een eenmalige exitfee van 0,5% over de initiële hoofdsom. Op jaarbasis betaalt je 0,25% administratiekosten.

Meer weten over een winkelpand financiering
Wil je meer informatie over het financieren van een winkelpand? Je kan dan het beste contact met ons opnemen via de website, mail of telefoon. We staan graag klaar om jouw vragen te beantwoorden en jouw situatie te bespreken. Als je een aanvraag bij ons indient, weet je binnen 24 uur of we jouw winkelpand kunnen financieren.