Menu

Een zakelijke hypotheek afsluiten lukt beter bij Benkey.

Veel ondernemers krijgen door alle drempels bij een bank geen zakelijke hypotheek, terwijl het in feite om een kerngezonde aanvraag gaat. Bij Benkey doen wij dit anders. We zien kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Wil jij de deur naar groei en financiële mogelijkheden voor jouw bedrijf ontgrendelen met een zakelijke hypotheek die speciaal is ontworpen om jouw ambities waar te maken? Check vandaag nog of je kantoorruimte, bedrijfspand, winkelpand of horeca object in aanmerking komt voor financiering. Een zakelijke hypotheek afsluiten lukt immers beter bij Benkey.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Onze financieringsopties

Bedrijfsvastgoed

Voor ondernemers die hun eigen zakelijke vastgoed willen financieren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Kort- of langlopend krediet mogelijk.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Commerciële verhuur

Speciaal voor vastgoedbeleggers die commercieel vastgoed verhuren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

 • Looptijd max. 3 jaar.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Projectontwikkeling

Als je uitgebalanceerde financiering zoekt voor projectontwikkeling.

 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor transformaties en nieuwbouw.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

 • Looptijd vanaf 6 maanden.
 • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren: door in elk object zelf een stukje mee te financieren, herstellen we de balans tussen ons eigen belang en dat van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Omdat we zelf mee financieren zien we sneller kansen liggen.

Zelf mee financieren leidt tot een ondernemende mentaliteit: we zien veel sneller mogelijkheden die een reguliere bank door alle interne drempels niet ziet.

Omdat we zelf mee financieren maken we verstandige keuzes.

Het gaat ook om ons eigen geld, dus hele risicovolle objecten doen we liever niet. Dat is beter voor ons, maar uiteindelijk ook voor jezelf ;-).

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor zakelijke vastgoedobjecten.

Of het nu om een nieuwe vastgoedproject of een bestaand bedrijfspand gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als vastgoedbeleggers. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een zakelijke vastgoedfinanciering aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Zakelijk vastgoed financieren

Als je vastgoed wilt kopen, herfinancieren of verbouwen, dan heb je een financiering nodig. Maar wat als de bank jouw vastgoed moeilijk of niet financiert? Wij kunnen je dan helpen om jouw vastgoed wel gefinancierd te krijgen. Dit doen wij voor vastgoedprofessionals, vastgoedbeleggers en ondernemers.

Wat houdt het financieren van zakelijke vastgoed in?
Een zakelijke vastgoedfinanciering is een financiering die uitsluitend gebruikt wordt om zakelijk vastgoed te financieren. Zo kan je niet jouw eigen woning financieren met een zakelijke hypotheek.

Wat je wel kan financieren is jouw bedrijfspand, beleggingspand, bouwgrond, hotel & horeca-object, kantoorpand, kantoortransformatie naar woning, winkelpand en woning voor de verhuur (zonder eigen gebruik als einddoel). Ook jouw projectontwikkeling kan je via ons financieren.

Zakelijke vastgoedfinanciering door de bank
Je kan aankloppen bij de bank om jouw zakelijk vastgoed te laten financieren, maar de kans op een snelle financiering is daar klein. Dat zit zo: een reguliere, grote bank is niet in staat om de tienduizenden financieringsaanvragen die per jaar binnenkomen stuk voor stuk met aandacht te beoordelen. Om de risico’s te managen moet men wel op voorhand hele strenge eisen stellen. Daardoor worden heel veel aanvragen logischerwijs afgewezen, terwijl het in feite in veel gevallen om financieel kerngezonde projecten gaat. Bij Benkey verdiepen wij ons wél in elke financieringsaanvraag die bij ons binnenkomt. Op deze manier selecteren wij de financieel gezonde projecten die bij een reguliere bank wellicht niet aan het (te) strenge risicobeleid voldoen.

Zakelijk vastgoed financieren via Benkey
Omdat de bank het zakelijke vastgoed tegenwoordig niet of moeilijk financiert, zijn er dus alternatieven ontstaan. Wij bieden zo’n alternatieve vorm van financiering aan, door jou als kredietnemer te koppelen aan investeerders. In ruil voor de financiering betaal je rente en wat andere kosten, zoals afsluitprovisie en administratiekosten.

Zakelijk vastgoed financieren via Benkey biedt je verschillende voordelen. Zo is de financiering over het algemeen een stuk sneller en makkelijker gereed, financieren wij vrijwel alle type objecten en kan je altijd extra boetevrij aflossen. Waar jouw bank stopt, gaan wij verder.

Wat kost het financieren van zakelijke vastgoed?
Bij Benkey geldt altijd: no cure, no pay. Dat betekent dat er alleen kosten in rekening worden gebracht als er een financiering tot stand komt. Jij betaalt dan een eenmalige afsluitprovisie van 2% bij aanvang en een eenmalige exitfee van 0,5% over de initiële hoofdsom. Op jaarbasis betaal je 0,25% administratiekosten.

Hoeveel rente betaal ik voor de financiering van mijn vastgoed?
Hoeveel rente je betaalt, is afhankelijk van jouw situatie. Wij hebben een eigen beoordelingsmethode waarmee we de risico’s van verschillende vastgoedobjecten met elkaar kunnen vergelijken. We onderzoeken objectief hoe hoog het risico bij jouw financiering is en bepalen op basis daarvan hoeveel rente je gaat betalen.

Moet je eigen geld inbrengen voor een vastgoedfinanciering?
Afhankelijk van de casus en de kredietnemer verwachten wij een eigen inbreng voor de financiering. Wil je meer weten over de financiering van zakelijk vastgoed? Bekijk dan onze FAQ-pagina.

Meer informatie over zakelijk vastgoed financieren
Zoek je een financiering voor jouw zakelijk vastgoed? In de meeste gevallen weet je al binnen 24 uur of wij jouw zakelijk vastgoed kunnen financieren. Mocht dit het geval zijn, dan is de financiering vaak al binnen enkele weken rond.

Benkey is opgericht vanuit ondernemerschap en daar zijn we trots op. Wij zijn geen bank, maar vastgoedprofessionals die graag een passende financieringsoplossing voor jouw vastgoed bieden. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke financiering we voor jouw vastgoed kunnen bieden.