Menu

Zakelijke Vastgoedleningen, tot 8% rente p.j.

Ben je op zoek naar een zakelijke vastgoedlening? Dat bieden wij vanuit Benkey, ieder kwartaal nieuwe investeringskansen met vastgoed als onderpand. Wij investeren in uiteenlopende vastgoedprojecten in verschillende bedrijfstakken, altijd met de juiste zekerheden en een solide onderpand. Je kan per individueel project beslissen om te investeren.

De looptijden variëren tussen de 12 en 60 maanden. Investeerders ontvangen een maandelijkse rente als passief inkomen. Scroll naar beneden voor meer informatie of vul direct het formulier in en ontvang meer informatie.

Direct investeren

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bekend van

De zakelijke vastgoedleningen bieden een eenvoudige manier om te profiteren van de voordelen van vastgoedinvesteringen en een hoger rendement dan op een spaarrekening.

Wat?

Breadstone is trots op haar bewezen succesformule en prachtige trackrecord tot dusver. Zij investeert voornamelijk in commercieel vastgoed in Nederland met een solide huurstroom.

Waarom?

De beleggingsmarkt, het sentiment en het economisch tij zijn veranderd. Door huidige marktomstandigheden biedt vastgoed juist kansen om enerzijds te profiteren van waardevaste locaties te verwerven in een prijsdip en anderzijds een bescherming voor de toegenomen inflatie.

Finance Boutique

Vanuit de Finance Boutique werkt het team aan de vastgoed projecten. Per fase van de ontwikkeling wordt bekeken welke financieringsbehoefte er nodig is en aan de andere kant welke vraag er is vanuit de investeerders. Zo is er voor elke investeerder een zakelijke vastgoed leniging beschikbaar met de juiste rendement en risico karakteristieken.

Gerealiseerde VASTGOEDLENINGEN

Onze portefeuille

Wij zorgen voor jouw Vastgoed Investering

Kenmerken van Zakelijke Vastgoedleningen

Passief inkomen

De leningen keren maandelijks 6%-8% aan passief inkomen uit, door rentebetalingen.

Korte looptijden

De leningen bieden looptijden variërend tussen 12 en 36 maanden (1-3 jaar).

Keuzevrijheid

Je kiest zelf het project uit wat past je voorkeuren en risicobereidheid.

Kennis, netwerk en expertise

De projecten worden geselecteerd met onze kennis, expertise en een groot netwerk in de vastgoedwereld.

Transparantie

In onze Finance Boutique en events heb je de mogelijkheid om kennis te maken met ons, de vastgoed producten en te netwerken met gelijkgestemden.

Skin in the game

Wij geloven zoveel in onze projecten dat wij zelf meedoen en onze belangen gelijkgeschakeld zijn met de investeerders.

Skin in the Game

Investeren in zakelijke vastgoedleningen

Want ons belang in perfect in balans met jouw belang: we willen beiden gewoon een mooi rendement tegen een relatief beperkt risico.

Persoonlijk contact bij Benkey

Direct een afspraak maken?

Bij Benkey staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij geloven dat een sterke relatie met onze klanten de basis vormt voor vertrouwen en succes. Daarom nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend gesprek met ons Investor Relations Team.

Maak eenvoudig een afspraak op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomt en maak kennis met onze Finance Boutique in Laren of digitaal via Teams.

Wij helpen je graag op weg

Veelgestelde vragen

 • Wie is Benkey?

  Benkey werkt vanuit een prachtige Finance Boutique in Laren. Benkey biedt verschillende vastgoedbeleggingen aan voor elke vastgoedbelegger. Hierbij hanteert de Benkey de filosofie van een Finance Boutique: klein, specialistische en met een hoog serviceniveau.

 • Voor wie is Benkey?

  Benkey is er voor alle beleggers die in vastgoed- objecten en leningen willen beleggen, zoals: ondernemers, family offices en particuliere beleggers.
  Daarnaast werken we samen met vastgoedprofessionals (partners) met een bewezen trackrecord, die actief zijn in een niche of een specialiteit hebben in de vastgoedsector.

 • Wat is een Finance Boutique?

  Dit is het kantoor in Laren waaruit Benkey en ons zusterbedrijf Breadstone de vastgoed en finance activiteiten uitvoeren. De insteek is dat een Finance Boutique klein, specialistisch en met hoge service opereert, vergelijkbaar met een boutique hotel. Deze filosofie willen we uitdragen naar onze beleggers en de vastgoed partners met wie we samenwerken.