Zorgvastgoed financieren lukt beter bij Benkey.

Veel zorgvastgoed krijgt door alle drempels bij een bank geen financiering, terwijl het in feite om kerngezonde objecten gaat. Bij Benkey zien we kansen liggen die reguliere banken door alle interne drempels niet zien. Check vandaag nog of je zorgvastgoed voor financiering in aanmerking komt.

Bekend van

Gemiddelde tijdsduur van aanvraag tot financiering 0 dagen
Financieringsaanvragen verwerkt 0 miljard
Klanttevredenheid bij kredietnemers en investeerders 0 %

Onze financieringsopties

Bedrijfsvastgoed

Voor ondernemers die hun eigen zakelijke vastgoed willen financieren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Kort- of langlopend krediet mogelijk.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Commerciële verhuur

Speciaal voor vastgoedbeleggers die commercieel vastgoed verhuren.

 • Voor vrijwel alle type objecten.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Overbrugging

Als je op zoek bent naar extra tijd en ruimte voor een vastgoedproject.

 • Looptijd max. 3 jaar.
 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor herfinanciering en overbruggingen.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Projectontwikkeling

Als je uitgebalanceerde financiering zoekt voor projectontwikkeling.

 • Betaalbare rente, aflossingsvrij.
 • Voor transformaties en nieuwbouw.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen
Vastgoedhandel

Voor woninghandelaren die een financiering nodig hebben voor aan- en verkoop van vastgoed.

 • Looptijd vanaf 6 maanden.
 • Vervroegd boetevrij aflossen mogelijk.
 • Bouwfinanciering tot 100%.
MAX LTV 100%
Aanvragen

De sleutel is balans

Om maar met de deur in huis te vallen: Financiële dienstverleners hebben vaak niet dezelfde belangen als hun klanten. Maar Benkey heeft dat wel. Want wij brengen beleggers en vastgoedprofessionals bij elkaar om zo zakelijk vastgoed te financieren: door in elk object zelf een stukje mee te financieren, herstellen we de balans tussen ons eigen belang en dat van onze klanten.

Maak direct een afspraak

Omdat we zelf mee financieren zien we sneller kansen liggen.

Zelf mee financieren leidt tot een ondernemende mentaliteit: we zien veel sneller mogelijkheden die een reguliere bank door alle interne drempels niet ziet.

Omdat we zelf mee financieren maken we verstandige keuzes.

Het gaat ook om ons eigen geld, dus hele risicovolle objecten doen we liever niet. Dat is beter voor ons, maar uiteindelijk ook voor jezelf ;-).

Binnen één werkdag duidelijkheid.

We begrijpen dat je als vastgoedprofessional snel wilt weten waar je aan toe bent. Bij ons krijg je binnen 24 uur te horen of de financiering lukt.

In drie minuten aangevraagd. Echt.

Benkey is ‘digital native’: bij ons wordt alles eenvoudig en volledig online geregeld. Maar bellen mag altijd, natuurlijk.

Speciaal voor zakelijke vastgoedobjecten.

Of het nu om een eigen bedrijfspand of de projectontwikkeling van een aantal woningen gaat: financiering is al mogelijk vanaf € 1.000.000,- tot en met € 10.000.000,-.

Voor en door vastgoedprofessionals.

Benkey is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als vastgoedbeleggers. We snappen de markt, we snappen jouw vraag en we zien kansen.

De ontstaansgeschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere beleggers om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van vastgoedfinanciering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Vastgoed financieren lukt beter bij Benkey

Vraag vandaag nog een zorgvastgoed financiering aan: binnen één werkdag geven we duidelijkheid.

Financiering aanvragen Neem contact op

Zorgvastgoed financieren

Ben je als vastgoedbelegger of zorginstelling op zoek naar financiering voor zorgvastgoed? Wij staan graag voor je klaar met een passende financieringsoplossing. Ook als de bank het zorgvastgoed moeilijk of niet financiert.

Wat houdt non-bancaire financiering van zorgvastgoed in?

Een reguliere, grote bank is niet in staat om de tienduizenden financieringsaanvragen die per jaar binnenkomen stuk voor stuk met aandacht te beoordelen. Om de risico’s te managen moet men wel op voorhand hele strenge eisen stellen. Daardoor worden heel veel aanvragen logischerwijs afgewezen, terwijl het in feite in veel gevallen om financieel kerngezonde projecten gaat. Bij Benkey verdiepen wij ons wél in elke financieringsaanvraag die bij ons binnenkomt. Op deze manier selecteren wij de financieel gezonde projecten die bij een reguliere bank wellicht niet aan het (te) strenge risicobeleid voldoen.

Bij een non-bancaire financiering van zorgvastgoed, wordt er door investeerders een lening verstrekt zonder tussenkomst van de bank. Zowel voor kredietnemers als voor investeerders die willen beleggen in vastgoed is deze vorm van zorgvastgoed financiering interessant. Als kredietnemer kan je dankzij deze vorm van financiering jouw plannen realiseren. Investeerders profiteren op hun beurt van rendement op hun vermogen.

Zorgvastgoed financieren via Benkey
Als je als vastgoedbelegger of zorginstelling op zoek bent naar financiering voor zorgvastgoed, helpen wij je graag verder. Als alternatieve financierder verbinden wij onze kredietnemers met – private en institutionele – investeerders. Zo wordt er een leensom aan je beschikbaar gesteld in ruil voor rente en wat additionele kosten. Met deze lening kan je het zorgvastgoed financieren en jouw plannen realiseren.

Uiteraard zijn er aan het financieren van zorgvastgoed via Benkey voorwaarden verbonden. Wat deze voorwaarden exact zijn, is afhankelijk van jouw situatie en het vastgoed. We lichten dit dan ook graag in een persoonlijk gesprek aan je toe. Ben je benieuwd naar de voorwaarden van een lening bij Benkey? Bekijk dan onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen hieronder of neem een kijkje op onze FAQ-pagina.

Hoeveel kan ik maximaal lenen voor zorgvastgoed financiering?
Dit hangt af van jouw situatie. Afhankelijk van de casus en de kredietnemer verwachten wij een eigen inbreng voor de financiering. De leningen lopen bij Benkey verder uiteen van € 1.000.000,- tot € 10.000.000,-.

Hoeveel rente betaal ik voor een zorgvastgoed financiering?
Dit is afhankelijk van jouw situatie. Heb je een aanvraag bij ons ingediend? Dan stellen wij met onze beoordelingscriteria vast welk risico de financiering van jouw zorgvastgoed met zich meebrengt. Op basis daarvan bepalen we hoeveel rente je betaalt.

Hoeveel kost een zorgvastgoed financiering?
Bij ons geldt altijd: no cure no pay. Je betaalt dus alleen als er een financiering tot stand komt. Is dit het geval? Dan betaal je een eenmalige afsluitprovisie van 2% bij aanvang en een eenmalige exitfee van 0,5% over de initiële hoofdsom. Daarnaast betaal je 0,25% administratiekosten op jaarbasis.

Meer informatie over zorgvastgoed financiering
Wil je meer weten over de financiering van zorgvastgoed? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag klaar om jouw vragen te beantwoorden. Uiteraard kan je ook direct een aanvraag bij ons indienen. Laat ons weten hoeveel je wilt lenen en je hoort binnen 24 uur of we jouw zorgvastgoed kunnen financieren.