Menu
Ontdek onze vacatures

Werken bij Benkey

Werken in een dynamische omgeving met een running business en tegelijkertijd een omgeving waarbij er veel nieuwe projecten opgezet worden om te bouwen aan de niche financiering in de vastgoedwereld. Ga nu aan de slag als Fondsmanager Vastgoed of Investor Relation Manager.

Investor Relation Manager

Ben jij opzoek naar een ‘fintech’ avontuur waarbij je je mouwen opstroopt, impact kan maken en onderdeel uitmaakt van de scale-up fase van de bedrijven? Lees dan verder en werk samen met ons team aan het succes van de portefeuilles.

Investor Relation Manager

Over ons

Benkey is een aantal jaar geleden vanuit behoefte geboren en is uitgegroeid tot een bekend platform in de markt van alternatieve vastgoedfinanciering. We opereren vanuit onze Finance Boutique in Laren waar we samen optrekken met ons zusterbedrijf Breadstone. Waar Breadstone zich richt op het aankopen en beheren van commercieel vastgoed is Benkey de financieringstak voor veel vastgoedprofessionals.

Benkey staat goed gepositioneerd en heeft een groot netwerk van investeerders en vastgoedprofessionals weten op te bouwen. Sinds de start in 2019 heeft ons team voor meer dan €1.8 miljard aan aanvragen verwerkt. In totaal hebben wij voor meer dan €80 miljoen gefinancierd en is een groot deel van dit kredietvolume nog onderhanden. Er breekt een nieuwe fase aan en daarom wijzigen we onze structuur om aan te kunnen blijven sluiten bij de behoeften van onze klanten en marktontwikkelingen. Zo wijzigen wij onze koers van groot naar klein, waarbij we wensen te werken met een selecte groep van ‘top’ vastgoedprofessionals in plaats van veel (aan)vragen te verwerken. Daarnaast is een van de uitkomsten is dat wij meerdere vastgoedfondsen op gaan zetten en beheren. Kortom, een dynamische omgeving met een running business en tegelijkertijd een omgeving waarbij er veel nieuwe projecten opgezet worden om te bouwen aan de niche financiering in de vastgoedwereld.

Impressie van een event

Zoals je hebt kunnen lezen staat hospitality hoog in het vaandel bij Benkey. We organiseren regelmatig events met onze relaties. Hieronder een sfeerimpressie van één van de summer-events met investeerders. Zie jij jezelf al staan op één van onze evenementen samen met onze relaties en het team?

 

 

Heb je vragen?

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je eerst overleggen over de functie of jouw geschiktheid voordat je solliciteert? Neem dan gerust contact op met Niels Rientjes van Benkey. Etienne is te bereiken op 035 – 205 72 53 of per e-mail op n.rientjes@benkey.nl. Etienne staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen in het sollicitatieproces.