Uitgebalanceerd beleggen in vastgoed

Als investeerder bij Benkey kunt u een deel van uw vermogen in zakelijk vastgoed beleggen. Dit is minder risicovol dan de beurs, maar levert meer op dan sparen of obligaties. Meld u nu aan als investeerder bij Benkey en krijg toegang tot onze vastgoedproject. Als investeerder bij Benkey maakt u onderdeel uit van een netwerk van vastgoed professionals die passie hebben voor hun werk. Wordt nu onderdeel van dit netwerk door op de knop hieronder te klikken en u aan te melden.

Benkey Fondsen

Om invulling te geven aan de wens van een grote groep investeerders en de nieuwe koers van Benkey is er de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan het opzetten van meerdere fondsen. De volgende fondsen worden (naar verwachting) het tweede kwartaal van dit jaar gelanceerd.

1) Vastgoedfonds;
2) Financieringsfonds 1e recht hypotheek;
3) Financieringsfonds 2e recht hypotheek.

Goed nieuws! De eerste deals staan klaar voor de fondsen
Wij zijn verheugd te melden dat de eerste deals voor het vastgoedfonds klaar staan om na livegang direct aangekocht te worden. Tevens zijn er meerdere aanvragen (van vastgoed professionals met trackrecord) om in Q2 een financiering voor projectontwikkeling aan te gaan. Dit biedt voor alle fondsen veel potentie en direct een goede kickstart met rendement voor haar investeerders.

Een goed en vooral vast rendement.

Tussen de 6% en 9% op jaarbasis. En geen onvoorspelbaar koersverloop: de rente die de kredietnemer betaalt voor de vastgoedfinanciering is de basis voor jouw rendement.

Kies zelf in welke objecten je wilt beleggen.

Vastgoed kan complex zijn, vertrouw daarom op de selectie van onze specialisten. Maar vervolgens is de keuze aan jou. Beleggen is mogelijk vanaf € 500.000,-, waarbij dit verdeeld kan worden over meerdere projecten.

Direct een passieve inkomstenbron.

Direct vanaf de start van het project ontvang je elke maand rente op je rekening. Wat er verder te regelen valt, regelen wij. Van inspectie tot incasso: jij hoeft verder niets te doen.

Vastgoed dient als veilig onderpand.

De financiering die we mede met jouw belegging mogelijk maken, is altijd lager dan de waarde van het vastgoed zelf. Daarnaast heb je nog vier andere zekerheden. Die vindt je hieronder:

Onze zoektocht naar balans leidt ook tot

Het ‘eerste recht van hypotheek’.

Bij betalingsproblemen zijn wij, en daarmee jij dus ook, de eersten die uitbetaald worden uit de executieverkoop. Zelfs met voorrang op de belastingdienst.

Wij werken met vaste partners.

Onze vaste partners hebben een bewezen track record in hun niche in de vastgoed sector. Daarom hebben wij het vertrouwen om tot 100% van hun projecten te financieren. Afhankelijk van de hoogte van de financiering ten opzichte van de waarde van het object, 'Loan to Value', is de zekerheid tegen markt fluctuaties lager, maar daarmee de rendementspotentie ook hoger.

De kredietnemer tekent privé mee.

Zo wordt de kredietnemer ook privé aansprakelijk gesteld als betalingen uitblijven Dat is voor ons een bewijs dat men zeker is van de zaak.

We screenen en beoordelen elk object.

Onze vastgoedspecialisten beoordelen elke financieringsaanvraag nauwkeurig. Bij ieder object ontvang je onze uitgebreide analyse en bepaal je zelf of je er in wilt beleggen.

Meld je aan als investeerder

De ontstaans­geschiedenis van Benkey

Door allerlei interne drempels bij banken hebben veel vastgoedbeleggers moeite om financiering rond te krijgen, terwijl het in feite om financieel kerngezonde objecten gaat. Daarom begon een van onze oprichters in 2013 zijn vastgoedobjecten samen met andere investeerders te financieren. Daarbij bleek zijn eigen investering doorslaggevend te zijn voor andere investeerders om ook in te stappen. Die goudeerlijke manier van financiering willen we met Benkey nu toegankelijk maken voor veel meer mensen.

Meer over ons

Uitgebalanceerd beleggen in vastgoed

Want ons belang is perfect in balans met jouw belang: we willen allebei gewoon een mooi rendement tegen een relatief beperkt risico.

Account aanmaken Neem contact op

Veelgestelde vraag

Hoezo financieren jullie vastgoed dat reguliere banken niet financiert?

Een reguliere, grote bank is niet in staat om de tienduizenden financieringsaanvragen die per jaar binnen komen stuk voor stuk met aandacht te beoordelen. Om de risico’s te managen moet men wel op voorhand hele strenge eisen stellen. Daardoor worden heel veel aanvragen logischerwijs afgewezen, terwijl het in veel gevallen om financieel kerngezonde objecten gaat.

Bij Benkey verdiepen wij ons wél in elke aanvraag die bij ons binnenkomt. Op deze manier selecteren wij de financieel gezonde objecten die bij een reguliere bank wellicht niet aan het (te) strenge risicobeleid voldoen.